Så står det i annonsen:
Tokgrön unisexcykel som aldrig borde ha byggts

  Allvarligt, hur tänkte man när man designade en cykel i detta utförande? Måste ha vart en riktigt trevlig ( blöt) firmafest när chefen slog näven i bordet och skrek " Den e ju skitsnygg, den bygger vi). Den är ju så otroligt ful att den skrämmer bort både tamkatter och vänner som tänker besöka mig. 
Så frågan är om jag verkligen hade TUR när jag vann den på postkodlotteriet? 
Den måste bort, så är det bara. Just nu har jag ställt den i hallen så att åtminstonde brevbäraren vågar närma sig tomten. 

Lite info

Illgrön
28 tum
Lampa fram o bak
Lås med två nycklar
fotbroms
handbroms
pakethållare 
3växlad

Helt oanvänd. Vågar inte lämna tomten på den då jag är rädd att bli gripen av polisen för förargelseväckande beteende eller dylikt. 

Finns att hämta på Ekerö i Närlunda. 

Maila mig så ska vi nog kunna göra en Deal. 

/Birgitta

En annons för en illgrön cykel har lockat fram skratt hos många Blocketsurfare. Säljaren gör inte direkt någon ansats för att sälja hojen, som har vunnits på Postkodlotteriet. 

”Den måste bort, så är det bara. Just nu har jag ställt den i hallen så att åtminstonde brevbäraren vågar närma sig tomten.”, står det i annonsen

– En tjej hörde just av sig och ville köpa den direkt. Den skulle passa så bra i hennes gröna hem. Hon hade precis köpt en grön tvättmaskin och en grön torktumlare. Det finns så många skumma typer där ute, säger Jolle, som lagt in annonsen åt sin mor Birgitta. 

► LÄS MER: Daniel, 40, försöker kränga färska mördarsniglar på Blocket

Han berättar att det inte är första gången han gjort sin mamma ”tjänsten” att författa annonser på Blocket.

– Konstigt att hon aldrig lär sig för hon har ingen aning om vad jag skriver i annonserna, vilket kan bli ganska roligt när folk hör av sig. 

Alla som hör av sig är inte intresserade av att köpa cykeln. 

– Jag fick ett mail nyss från en dam som en likadan cykel och vill ha tips av mig om jag lyckas bli av med min. Hon va inte heller nöjd med åbäket.

Han tycker att det är kul att folk fått upp ögonen för annonsen och tänker ha den uppe ett tag även om cykeln blir såld.

► LÄS MER: Cykel beskrevs som ”tjejkörd” på Blocket – tas bort