På onsdagen arresterades en kvinna i Jerusalem misstänkt för att ha tänt eld på en bil när bilens ägare stod och tankade den. I en video släppt av den Israeliska polisen ses mannen stå fridsamt och tanka när en kvinna kommer fram till honom och pratar kort.

Kvinnan går ifrån bilen men vänder snabbt och tänder eld på bilens bensinpump med en tändare.

Mannen lyckas snabbt ta ur pumpen ur bilen, och hans bror som satt inuti bilen lyckas fly ur den samtidigt som bilens baksida börjar brinna. Ingen skadades i vad som hade kunnat sluta med skador eller till och med döden för de två männen.

– Bilägaren reagerade snabbt och flydde, och arbetare på bensinstationen lyckades släcka elden, sa den Israeliska polisens presstalesperson Micky Rosenfeld   till The Jerusalem post.

Polisen lyckades hitta kvinnan inom 24 timmar. Men trots att händelsen filmades nekar kvinnan till brott. Hon kommer nu att genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.

– De senaste månaderna har hennes psykiska hälsa sviktat. Hon gick till allmänpsykiatrin dussintals gånger men gick aldrig några svar, sa kvinnans mamma till The Jerusalem post.