Polisen fick enligt  Expressen larmet strax efter klockan sex på lördagsmorgonen. En man hade då fallit från en balkong på åttonde våningen i ett lägenhetshus i Kristinehamn i Värmland. Polis och ambulans var snabbt på plats men mannen konstaterades då vara död.

– Vi tror att det är en olycka, vi har ingen misstanke om brott i nuläget, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl hos polisen till Expressen.

► LÄS MER: Farid, 27, räddade två barn vid bostadsbrand

Mannen hade sällskap i lägenheten när olyckan inträffade. Strax innan mannen föll från balkongen ska personen ha hört mannen ropa på hjälp. När hen kom ut på balkongen hängde mannen i balkongräcket och kort därefter ska han ha tappat greppet och fallit ner uppger polisen.

– Han hängde på balkongräcket på utsidan av balkongen. Kompisen försökte få upp honom men det gick inte, säger Bjarne Andersson till Expressen.

► LÄS MER: Bebis begravdes i rasmassor efter jordbävning – överlevde

Enligt polisen kommer det att hållas fler förhör under lördagen. Dels med personen som fanns i lägenheten men också med andra personer som innan händelsen befunnit sig i bostaden för att få en bild av händelseförloppet skriver Expressen.