Tobias Pedersen, 34, och Melanie Klaamas, 29 sa upp lägenheten, sålde allt och lämnade sina jobb i Oslo. Anledningen? De ville resa runt jorden – och äta frukt.

– Vi har varit intresserade av raw food i flera år, säger Melanie Klaamas.

► LÄS MER: Sanne, 29, var nära att stressa ihjäl sig – flyttade till Filippinerna

Tobias Pedersen jobbade inom säkerhetsbranschen och Melanie Klaamas arbetade som hudterapeut och massör. Men de kände båda att nio till fem-lunken var alldeles för stressig och att livet hade mer att erbjuda.

– Vi sa upp lägenheten, sålde allt vi ägde och sa upp oss. Vi har varit ute sedan dess, det var för 2,5 år sedan, berättar de i mun på varandra via högtalartelefon från Bali.

Först reste de till Hawaii, sen var de i Kalifornien och Las Vegas. Därefter blev det  sydostasien och resmål som Borneo, Thailand, Malaysia och nu Indonesiska Bali.

De beskriver sig själva som onlineentreprenörer och via sin Youtubekanal och blogg visar de hur de lever. När de är i djungeln, testar restauranger och framförallt äter frukter.

► LÄS MER: Debatt: Att flyga jorden runt gör dig inte till en bättre person

– Vi gillar att testa frukter och speciellt durian, det är vår favoritfrukt. Det är därför vi är på Bali nu, för den är i säsong, säger Tobias.

Durian är annars en frukt som många skyr på grund av dess lukt.

– Folk kan tycka det, vi tycker den luktar gott. Det är nästan som att man var beroende av frukten Den är otroligt speciell, säger Tobias.  

De kommer att vara på Bali fram till april-maj. Sen vet de inte riktigt vart de ska resa.

– Vi har en flygbiljett till London. Vi tar dagen som den kommer och litar på universum kommer att guida oss till olika platser, säger Tobias.

Här hittar du parets Facebooksida.

► LÄS MER: Så gick det för mannen som bjöd med okänd kvinna på jordenrunt-resa