I kvällens avsnitt av Lyxfällan får vi träffa det gifta paret Mikaela och Philip från Boliden. Paret har en inkomst på 32 800 kronor men har kört sin ekonomi i botten och går back nästan 40 000 kronor varje månad.

– Jag har spelat bort det jag har på kontot varje månad, jag kan spela bort 10 000 på en dag, säger Mikaela i programmet.

► LÄS MER: Evelina, 31, gick back 11 000 i månaden – på fillers och krogbesök

När parets budget gås igenom står det klart att Mikaelas spelberoende är boven bakom den dåliga ekonomin. Mikaela började spela när hon var arbetslös för att på något sätt försöka få in en inkomst.

Men hennes spelande gav ingen vinst utan enbart skulder. Vissa månader spelade hon bort över 50 000 kronor. Helt utan Philips vetskap. I programmet får paret reda på att deras totala skuld är 443 092 kronor.

– Totalskulden är brutal, säger Philip i programmet.

Han dock också bidragit till att paret går back nästan 40 000 kronor varje månad genom att köpa bilar medan Mikaela varit bortrest och lägga alldeles för mycket pengar på mat.

► LÄS MER: Livet är ljusare för Lyxfällan-paret

Trots parets ekonomiska problem väljer de att prioritera sina hundar. De har totalt sex stycken hundar som de älskar men ingen av hundarna har försäkring. Att ge upp hundarna är inget de vill, de är Philips allt, men på grund av parets dåliga ekonomi gör de sig av med två av hundarna i programmet.

Metro har sökt paret som avböjer att kommentera sin medverkan i programmet. Lyxfällanavsnittet sänds den 25 februari klockan 20.00 på TV3 och TV3 Play.