En muslimsk familj slängdes under tisdagskvällen av från ett plan i amerikanska Baltimore. Planet skulle till Chicago och anledningen till att familjen slängdes av ska ha varit att familjen läste nyheter om dåden i Paris på sina telefoner, skriver brittiska Daily Mail.

En kvinnlig resenär som uppmärksammade familjens nyhetsläsande blev misstänksam och meddelade flygpersonalen innan hon tog sin dotter och sprang längst ner i planet med henne.

När kaptenen blev informerad av besättningen valde han att vända tillbaka till terminalen på flygplatsen. Därefter greps familjen av säkerhetspersonalen.

►LÄS MER: Inga fler flygplan ska försvinna

Några timmar senare släpptes de utan några misstankar. USA är efter terrordåden i Paris på helspänn och händelsen i Baltimore är en i raden av uppmärksammade händelser i landet.

Bland annat har två plan till Paris från Chicago respektive Los Angeles, blivit omdirigerade och tvingats landa i Nova Scotia i Kanada och Salt Lake City efter att bombhot inkommit.

Även flygplatsen i Chicago drabbades häromdagen av ett bombhot och fick därför stängas ner när polisen kallades till platsen.

►LÄS MER: Solstormar stoppade flygtrafiken