Fakta: Hela listan över Nordkoreas sajter

airkoryo.com.kp

cooks.org.kp

friend.com.kp

gnu.rep.kp

kass.org.kp

kcna.kp

kiyctc.com.kp

knic.com.kp

koredufund.org.kp

korelcfund.org.kp

korfilm.com.kp

ma.gov.kp

masikryong.com.kp

naenara.com.kp

nta.gov.kp

portal.net.kp

rcc.net.kp

rep.kp

rodong.rep.kp

ryongnamsan.edu.kp

sdprk.org.kp

silibank.net.kp

star-co.net.kp

star-di.net.kp

star.co.kp

star.edu.kp

star.net.kp

vok.rep.kp

Källa: Hacker News

"Nu har vi en komplett lista över landets domännamn, och den är förvånande (eller kanske inte förvånande) liten", skriver it-teknikern Matt Bryant som upptäckte den, i ett mejl till Vice.

Avslöjandet visar att landet endast har 28 webbplatser, som ska jämföras med omkring 335 miljoner domännamn i hela världen, enligt sajten verisign.com. Listan blev tillgänglig för hackarna sedan de nordkoreanska teknikerna – förmodligen av misstag – gjort den tillgänglig genom att ta bort en spärr i systemet.

Bland webbplatserna finns det nationella flygbolaget och Kim Il Sung-universitetet, som namngivits efter republikens grundare och den nuvarande diktatorn Kim Jong-Uns farfar. Det nordkoreanska kommunistpartiets tidning har rubriker som "narkotikarelaterade brott ökar bland sydkoreanska ungdomar" och "Kim Jong-Un gratulerar forskarveteraner på födelsedagen", enligt Vice.

Flera av sajterna går dock inte att nå, kanske på grund av att de överbelastats av utländsk trafik sedan de blev kända för omvärlden.