Regnbågssemlan är inte som vilken semla som helst. Semlebullen är en vanlig, men det är det enda.

– Mandelmassan är vår egna specialgjorda och innehåller extra mycket vanilj och chokladmousse. Färglagren representerar regnbågens färger och har egna smaker, säger Magnus Jonsborg, som driver Jonsborgsgrillen där regnbågssemlan produceras.

LÄS MER: Test: Här är Stockholms godaste semla 2016

Det gröna lagret smakar kiwi, det blåa blåbär och det gula lagret kan anpassas. Kunden kan få välja på banan- eller citronsmak.

– Vi tog fram idén genom att labba lite. Vi testade göra en nutellasemla och tidigare en guldsemla. Vi försöker vara innovativa och inte vara som alla andra, säger Magnus Jonsborg​.

LÄS MER: Här är nästa nya semla – burgarsemlan

Försäljningen har varit bra, men kunde varit bättre. Sedan säljstarten förra veckan har 500 semlor sålts. På tisdag förväntas dock semlan sälja stort.

– Försäljningen har tuggat på men ruschen kommer definitivt på semmeldagen, säger Magnus Jonsborg.