Fler par som är menade för varandra

Partee-More – Oh vilken bröllopsfest

Moore-Bacon – Akta kolesterolet

Crapp-Beer – Håll dig till vin på den här bröllopsfesten

Cockman-Dickman – Hur får du någon att ta ditt namn om du heter Dickman? Hitta en som heter Cockman ...

Bonus: 

Paret Agoney som firade guldbröllop – 50 år av Agoney (ungefär ”plågor”). 

Källa: Buzzfeed

Joel Burger och Ashley King poserade framför hamburgerrestaurangen med samma namn på sitt förlovningsfoto som publicerades i lokaltidningarna i Illinois där de bor. I vanliga fall brukar kvinnans namn stå först, men att annonsera King-Burger-vigseln var inte aktuellt för paret. 

Första gången någon uppmärksammade deras perfekta namnkombination var i grundskolan i New Berlin där de gick i samma klass. När Joel och Ashley bjöds upp på scen av en motivationstalare att de var Burger-King, rapporterar State Journal-Register

Sedan försökte de i åratal undvika sitt öde. De var vänner, gick på avslutningsbalen tillsammans och erkände till slut att det var Burger-King som gällde. 

Efter att deras annons uppmärksammats har hamburgerkedjan Burger King fått upp ögonen för paret och har meddelat att de kommer att stå för hela kalaset och dessutom bröllopspresenter, skriver State Journal-Register

Burger King-kedjan säger att de vill att paret ska ha en ”Whopper of a wedding” – (Whopper betyder ungefär ”bjässe” utöver att det är namnet på kedjans mest kända hamburgare).

Joel och Ashley är långt ifrån det enda par som uppmärksammats för sina perfekt matchande namn. Ett par med de passande namnen MacDonald-Berger har också knutit äktenskapens band i USA – det är oklart vem som betalade deras bröllop.