Fred i Syrien och bekämpning av Islamiska staten dominerade samtalen, som inleddes i söndags. Men ingen diskussion fördes om att gå in i Syrien med marktrupper, uppger Turkiets utrikesminister Feridun Sinirlioglu.

Attackerna i Paris omformade agendan och dådet fördömdes i skarpaste ordalag. Världsledarna har bland annat kommit överens om ett större utbyte av information för att förhindra jihadistkrigares förflyttning över gränserna.

Beträffande Syrien är USA:s och Rysslands presidenter överens om att FN ska medla mellan oppositionen och regimen i Syrien efter ett eldupphör, rapporterar BBC.

Söndagens möte mellan Barack Obama och Vladimir Putin i samband med G20 är deras första sedan Ryssland inledde sina flygräder i Syrien. Kremls talesperson Dimitrij Peskov sade efter mötet att det är "orealistiskt att tro att ett 20 minuter långt samtal skulle vara banbrytande i ländernas relation", men att mötet var "konstruktivt".

Samtalen om klimatmålen fortsatte, den omstöpta agendan till trots. Det sades dock inget om utvecklingsländer ska få stöd för att kunna nå målen.