Detta har hänt

Söndag 7 juni , cirka kl 18. 17-åriga Lisa Holm stänger sin arbetsplats, ett kafé vid vägen i byn Blomberg på Kinnekulle, nära Källby.

Söndag 7 juni, kl 18.23. Lisas föräldrar i Skövde får ett sms skickat från dotterns telefon. Där står att hon är på väg att köra hem med sin moped.

Söndag 7 juni, ca kl 20. En av föräldrarna åker motsatt väg i hopp om att möta dottern. Men när föräldern kommer fram till kaféet står mopeden parkerad med nycklarna i.

Söndag 7 juni, ca kl 22. Föräldrarna anmäler försvinnandet till polisen.

Måndag 8 juni. Polisen startar en utredning genom att leta i närområdet. Vid 14-tiden klassas ärendet som så kallad särskild händelse. Under dagen hittas en handske som man tror tillhör 17-åringen.

Tisdag 9 juni. Allt mer pekar mot att Lisa Holm utsatts för ett brott. Med föräldrarnas tillstånd går polisen ut med namn och bild på flickan för att få allmänhetens hjälp. På eftermiddagen och kvällen hittas delar till en mobiltelefon, som enligt föräldrarna kan tillhöra flickan.

Onsdag 10 juni. Sökområdet utvidgas. Brottsrubriceringen uppgraderas från olaga frihetsberövande till människorov. Missing people sätts in i sökarbetet. Man gör flera nya fynd av föremål som tillhör Lisa Holm.

Torsdag 11 juni. Området där olika sökinsatser pågår ökas. Missing people hittar ännu ett föremål, som enligt föräldrarna tillhört Lisa Holm. Polisen har genomfört ett hundratal förhör. Utpekade personer som kontrollerats har avskrivits från utredningen. Polisen har fått in 700 tips.

Fredag 12 juni. Polisen fortsätter sökandet på fältet och har därutöver bland annat inlett en omfattande dörrknackning i området. Besökare på kaféet i söndags kartläggs. Två ytterligare fynd görs, ett på förmiddagen och ett senare under kvällen. Lisa Holm är internationellt efterlyst via Interpol. Tre personer förhörs om försvinnandet.

Lördag 13 juni. Polisen meddelar att en död kropp har hittats och att det med största sannolikhet är Lisa Holm. Tre personer anhålls, två misstänkta för mord och en för skyddande av brottsling.

På söndagen fortsätter förhören med de personer som sitter anhållna misstänkta för inblandning i mordet på 17-åriga Lisa Holm som hittades död natten till i lördags. Även de tekniska undersökningarna i fyndområdet fortsätter.

►LÄS MER: Polisen bekräftar: Den döda flickan är Lisa

– En del av dem kommer att bli klara i dag men några kommer att pågå i ytterligare ett par dagar, säger Tommy Nyman, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

En eventuell häktningsframställan mot de misstänkta måste läggas fram senast på tisdag. Två män misstänks för mord och en kvinna för skyddande av brottsling.

Samtidigt som förhören fortsätter letar polisen också efter nya bevis i den lada där Missing People tidigare gjort avgörande fynd, rapporterar Expressen

– Vi letar efter spår som kan användas som bevis, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen, till tidningen.