På krogen körs en kabaré med Tony Irving, känd från Let's dance, där han i en scen uppträder iklädd endast ett par lackstövlar. I ett annat nummer kladdar Irving chokladpudding på en annan mans bröst och tanken är att personer ur publiken ska slicka bort den, enligt tidningen.

Men krogen har även hyrts ut till klubben Bubbles&Brunch som ordnat champagnefester i lokalen. Under dem har bland annat porrstjärnan Puma Swede uppträtt helt naken.

Lyxkrogen ägs genom Kommunals bolag Lyran konferens, där Anders Bergström, Kommunals tredje vice ordförande, är ytterst ansvarig.

Nu ber Bergström om ursäkt.

– Jag tycker att när det gäller porrstjärnor, det är fruktansvärt och jag ber alla om ursäkt för att detta har inträffat och vi har vidtagit starka åtgärder för att det aldrig mer ska hända igen, säger han till tidningen.

Angående krogshowen med Tony Irving säger Bergström:

– Jag har inga synpunkter på kulturen. Kulturen måste ju få leva också i Sverige.

Det har också framkommit att Anders Bergström övernattat privat på Kommunals anläggning Marholmen utan att betala för sig själv. Detta ska även ordförande Annelie Nordström ha gjort vid ett tillfälle. "Jag har vid några tillfällen sedan 2012 övernattat privat på Marholmen utan att ha fakturerats för detta. . .  Detta är olyckliga förbiseenden, som genast ska rättas till", skriver Bergström i ett pressmeddelande.

TT har sökt Kommunals ordförande Annelie Nordström som dock inte vill ställa upp på en intervju. Förbundet hänvisar istället till Anders Bergström.