35-åringen ska enligt uppgifter ha vistats i Sverige i tre år. På fredagen blev styvsonen till den ihjälskjutne mannen uppringd av Säkerhetspolisen. De bad om hjälp att identifiera kroppen.

Säpo vill dock inte bekräfta för TT att de känner till 35-åringen.

Enligt Skatteverket kom den misstänkte terroristen till Sverige från Algeriet 2010. Kort därpå gifte han sig med en svensk kvinna som var nästan 15 år äldre än honom. Ett år senare fick mannen uppehållstillstånd.

Han var tillbakadragen

Styvsonen, 35-åringen och kvinnan ska ha bott i en lägenhet i Märsta i närmare tre år tillsammans.

– Ena gången kunde han vara tillbakadragen, tillknäppt och inte säga ett ord, andra gånger pratade han jättemycket, säger styvsonen till Dagens Nyheter.

35-åringen sågs aldrig med vapen, enligt styvsonen. Men mannen dömdes under de tre år han bodde i Sverige för en rad mindre brott, bland annat för flera stölder och för att ha burit kniv på ett Ikeavaruhus. Han har inte varit misstänkt i någon svensk terrorutredning.

2013 försvann han från Sverige, men enligt folkbokföringen är han fortfarande skriven på adressen i Märsta. I samband med försvinnandet gav han ett exemplar av Koranen till sina bekanta, skriver Aftonbladet.

35-åringens hustru (styvsonens mor) avled våren 2014.

Tjänade noll kronor

Enligt Skatteverkets register tjänade den ihjälskjutne 35-åringen noll kronor under de fem år han bodde i Sverige, skriver flera medier. Han har inga registrerade barn i Sverige.

Mannen misstänks ha varit inblandad i terrordåden i Paris. Belgiska åklagarmyndigheten uppgav på fredagen att man tror att 35-åringen under falskt namn förde över pengar till en kvinna som dödades tillsammans med andra misstänkta terrorister i Paris. Mannen har sedan dess varit efterlyst.

35-åringen dödades i ett tillslag utanför Bryssel i tisdags. I lägenheten hittades bland annat fingeravtryck från Salah Abdeslam, som är den huvudmisstänkte bakom terrordåden i Paris.

Abdeslam greps på fredagskvällen.