Den amerikanska polisen och FBI i Kalifornien har fått upp ögonen för kvinna som kallar sig ”Sam”. Hon påträffades av polis på gatan i Carlsbad, Kalifornien där hon irrade runt utan några dokument som kan styrka hennes identitet, rapporterar NBC New York.

Själv har hon ingen aning om vem hon är. Enligt polisen har Sam drabbats av minnesförlust och läkarundersökningen visar att hon har långt gången äggstockscancer.

– Det känns som jag har en tjock dimma över mina minnen som jag inte kan se igenom. Jag kan inte minnas någonting. Hur kom jag hit? Jag hade ingenting på mig, inga smycken, ingen väska, ingenting, säger hon till NBC.

LÄS MER: Amerikanske Michael vaknade upp som svensk

Sam pratar engelska med australiensisk brytning och uppger att hon känner en anknytning till Perth men även Hawaii där hon tror att hon har varit flera gånger. FBI har försökt att identifiera Sam med ansiktsigenkänning i databaser – men hittills har de inte fått någon träff.

Nu har flera människor på sociala medier engagerat sig i jakten på kvinnans identitet och sjukhuset där hon vårdas har startat en Facebook-sida för att hjälpa henne att få in tips. Interpol har även startat en sida där man efterlyser information om Sam.

– Jag hoppas att någon känner igen mig, säger hon.

LÄS MER:    Såg sig själv på Efterlyst – gav upp