Fakta: Tidigare barnamord i Tyskland

I maj förra året dömdes en kvinna till fängelse för att ha dödat två av sina barn och gömt dem i frysen.

Under ett byggnadsarbete i Bayern i oktober 2013, hittades två kroppar efter bebisar som tros ha dött på 80-talet.

2008 skakades landet av det värsta fallet vad gäller barnamord på mycket länge, då en 42-årig kvinna dömdes för att ha dödat åtta av sina nyfödda barn.

Lokala medier rapporterade först om två döda barn men nu har siffran stigit till sju.

En ambulans kallades till huset av en boende i området som hittat ett av de döda spädbarnen. En läkare som kom till platsen gjorde den fruktansvärda upptäckten att det fanns fler döda barn. Han kontaktade genast polisen och en utredning har nu dragits igång och kriminaltekniker undersöker platsen.

De sju kropparna som hittats genomgår nu en rättsmedicinsk undersökning, men polisen tror att det kommer att ta tid att fastställa hur och när spädbarnen dött med tanke på vissa av kropparnas tillstånd.

Omständigheterna är fortfarande mycket oklara. Myndigheterna letar efter en 45-årig kvinna som tidigare bott i lägenheten tillsammans med sin man och deras tre barn, under 18 års tid, skriver den tyska tidningen Bild.

– Hon skulle kunna vara en möjlig mamma till barnen, säger en taleperson för polisen, men vill inte kommentera om det finns misstankar riktade mot kvinnan.

Det är ännu oklart om det för närvarande bor någon i lägenheten. Genom åren har Tyskland skakats av en rad barnamord, bland annat 2008 då en kvinna dömdes för att ha dödat åtta av sina nyfödda barn.