Under hela denna vecka har du som Metroläsare möjlighet att få en Golden Ticket i tidningen – om du har tur. Priserna är allt från en musikalbiljetter, kickboxning till en helikoptertur. Totalt delas 819 gyllene biljetter ut i samarbete med 14 olika företag.

– Guldbiljetterna finns gömda i tidningarna alla dagar och vi kommer att stå och dela ut tidningen i princip hela dagarna på en massa olika ställen i Stockholm, Göteborg och Malmö under veckan, säger Metros Sofia Hallgren, projektledare för “Golden ticket”- satsningen.

Metros Golden ticket är en del av “Superveckan”-satsningen som Metro genomför den här veckan. Tidningen är fullproppad av artiklar och och varje dag har specifika teman; resor, mode, sport, mat & hem och elektronik & prylar med massa spännande att läsa om.

– Metro är i dag Sveriges överlägset största dagstidning. Vår största tillgång är därmed våra läsare. Det här är ett roligt sätt för oss att kunna göra något extra för dem, säger Eric Ljunggren, chefredaktör.

De gyllene biljetterna ligger gömda i utvalda tidningar under veckan och på biljetter står hur man löser ut vinsten. 

Fakta
Det här kan du vinna under veckan:

Helikoptertur för två
Ubåtstur för två
Segwaytur
Strumpor
Gratis bilminuter
Skönhetsbehandlingar
Musikalbiljetter
Bäddtextilier
Presentkort på aktivitetscenter
Cirkus
50 gratisluncher
Träningspass
Kickboxning
Bootcamp
Konsertbiljetter

Golden tickets finns i utvalda tidningar i Stockholm, Göteborg och Malmö under vecka 47. På biljetten står instruktioner för hur man löser ut vinsten.