Ytterligare en bil, en svart Seat, som kopplas till skjutningen vid en restaurang i fredags har hittats i förorten Montreuil öster om Paris, uppger den franska polisen enligt nyhetsbyrån AFP. I bilen fanns tre automatkarbiner, av modellen AK 47, även kallade kalasjnikovs. Enligt franska medier ska ammunition hittas.

Enligt poliskällor ska också sex familjemedlemmar till den namngivne terroristen Omar Ismail Mostefai ha gripits. Bland de gripna finns bland annat Mostefais pappa, bror och svägerska.

Antalet döda är uppe i 129, konstaterade Paris chefsåklagare Francois Molins vid en presskonferens på lördagskvällen. Av de drygt 350 skadade är tillståndet kritiskt för 99.

Ett hundratal kroppar är identifierade och resterande 20-30 kroppar kommer att identifieras under eftermiddagen, enligt Frankrikes premiärminister Manuel Valls.

Sju terrorister dödades vid attentaten, som extremistiska Islamiska staten (IS) sagt sig ligga bakom. Sex av dem detonerade sina bombbälten när polisen öppnade eld mot dem, enligt Molins. Terroristerna var indelade i tre grupper som sammanlagt slog till vid sju tillfällen i snabb följd, sade han vidare.

Husrannsakan

Omar Ismail Mostefai, 29 år — av polisen identifierad som en av de döda, misstänkta terroristerna — var känd av polisen som radikaliserad, men har aldrig kopplats till terrorism. Under kvällen tog polisen in hans far och bror till förhör och genomförde en husrannsakan, rapporterar AFP.

Belgisk polis grep under lördagen tre personer i Molenbeek Saint-Jean, en stadsdel i Bryssel. Enligt landets justitieminister Koen Geens har de kopplingar till terrordåden i Paris. De gripna ska inte vara kända av fransk polis.

Enligt belgiska tidningar kan det handla om ett "andra team" av terrorister som lyckades fly från Paris under fredagen.

En av dem, en fransk medborgare, ska i Belgien ha hyrt den svarta Volkswagen Polo som hittades utanför konserthallen Le Bataclan i Paris.

Bil full av vapen

I Tyskland greps förra veckan en man i en rutinkontroll på en motorväg. Hans fordon var fullastat med automatvapen, revolvrar och sprängämnen.

- Det finns anledning att tro att det här möjligen har koppling till attackerna, säger delstaten Bayerns regeringschef Horst Seehofer.

Den häktade är från Montenegro. Han har vägrat svara i förhör och inte velat anlita försvarare.

En man som fransk polis försöker koppla till attackerna registrerades som flykting hos grekiska myndigheter tidigare i år, bekräftar grekisk polis enligt AFP.

Ett syriskt pass låg vid en av terroristerna som sprängde sig till döds vid Stade de France. Den grekiske ministern Nikos Toskas har bekräftat att passinnehavaren registrerades som asylsökande på ön Leros den 3 oktober.

Passinnehavaren ska också enligt Serbiens inrikesminister ha tagit sig över gränsen till Serbien den 7 oktober och sedan sökt asyl i landet, rapporterar Reuters. Enligt ministern fanns ingen internationell efterlysning på mannen vid tillfället för ansökan.

Uppgifter om att ännu en av gärningsmännen skulle ha registrerats som asylsökande i Grekland, dementeras av grekisk polis, skriver flera medier.

De franska myndigheterna samarbetar med en rad andra länder i utredningen kring terrordåden. USA:s federala polis FBI skickar en grupp utredare till Paris för att bistå, rapporterar The New York Times