– Det har varit väldigt maskulint och aggressivt.

25-åriga Tom Campion om den brittiska valkampanjen inför torsdagens folkomröstning om Storbritannien ska förbli i, eller lämna EU.

Fakta: Omröstningen

Den 23 juni folkomröstar britterna om huruvida landet ska stanna kvar i EU (bremain) eller om landet ska lämna EU (brexit).

Frågan som kommer att ställas till de röstberättigade väljarna över 18 år lyder: "Bör Storbritannien förbli medlem i Europeiska unionen eller lämna Europeiska unionen?".

Vallokalerna har öppet mellan 7 och 22, lokal tid (8 och 23 svensk tid). Valkommissionen har uppskattat att resultatet kommer att tillkännages runt "frukosttid" den 24 juni, alltså på midsommarafton.

Väljer Storbritannien brexit kommer man att förhandla fram nya avtal för samarbete och handel med EU, men ingen kan i dagsläget svara på hur de kommer att se ut.

Det var bara två dagar sedan som 24-åriga Begum Cetinyaka bestämde sig. I hennes familj, ursprungligen från Turkiet, är föräldrarna oroliga för att det ska komma många från hemlandet till Storbritannien om landet stannar i EU.

– Innan tänkte jag rösta för att lämna, men när jag hörde deras argument så ändrade jag mig. Jag tänkte på min egen historia, och hur jag vill fortsätta att kunna resa utan visum i Europa, säger Begum Cetinyaka till TT:s utsända i London.

Med ett opinionsläge som står och väger mellan att lämna EU, brexit, och att fortsätta vara medlemmar, bremain, kommer varje röst att vara viktig. För att nå ut till de unga väljarna har organisationer använt sig av allt från samtalskvällar på den populära kafékedjan Starbucks till kampanjer i dejtingappen Tinder. Men det är inte en möjlig kärleksrelation som premiärminister David Cameron och de andra som driver på för att Storbritannien ska stanna kvar i EU har i kikaren när de fiskar bland den yngre generationen.

Få går och röstar

Många unga har en helt annan syn på EU än sina föräldrar. För dem är det europeiska samarbetet en möjlighet snarare än ett hot. Problemet är bara att de unga vuxna har ett ganska ljummet engagemang vad gäller sin politiska framtid. I förra årets val gick inte ens hälften av de röstberättigade mellan 18 och 24 år till vallokalerna.

Begum Cetinyaka och hennes kollegor Tom Campion och Melissa Gordon har stannat till i solen på trottoaren nära banken där de arbetar i centrala London. De beskriver hur många unga britter drabbats av en slags politisk apati. I den pågående kampanjen om EU-medlemskapet efterlyser de tydligare argument.

– Det har varit riktigt smutsigt. Det är ingen som försöker att övertyga väljarna, utan de olika lägren har tagit all tid för att attackera och smutskasta varandra, säger 25-åriga Tom Campion.

– Det har varit väldigt maskulint och aggressivt.

Medlemskap i klubb

Alla tre är överens om att det är bättre att rösta för ett EU-medlemskap än att möta den ovisshet som ett utträde innebär. Det skulle vara en unik situation, och från politiskt håll har ingen konkret plan presenterats för vad som skulle följa brexit.

– Europa är starkare om vi står tillsammans. Visst, det finns stora problem, men EU har också gjort mycket för oss. Det är bättre att vara med i klubben och försöka ändra på den, än tvärtom, säger 23-åriga Melissa Gordon.

London är en storstadsmetropol som samlat människor från hela världen. Här är också stödet för att stanna i EU generellt sett större än ute i landet.

– Här är inte invandring en stor fråga. Äldre människor i andra delar av landet har kanske sugits in i mer nationalistiska tongångar. Jag har växt upp i ett multikulturellt område, och har aldrig sett invandring som ett problem, säger Gordon.

– Om vi lämnar EU tror jag att några kommer att få det bättre, men de allra flesta av oss kommer att få det sämre.