I kampanjen #psynligt uppmanas unga som lider av psykisk ohälsa att ta en selfie av sig själva och beskriva vem de är och hur de gör för att må bättre. 
 
– Det är för att visa att psykisk ohälsa har flera olika ansikten, minska skam och tabu och känslan av att vara ensam, säger  Annesofie Blixt
 
En vecka efter att kampanjen sjösatts har över 300 personer laddat upp en bild på sig själva med hashtagen. 
 
Friends initiativ #Unselfie syftade till att flytta fokus från det yttre till det inre genom att uppmana unga att byta ut sin privata profilbild till en svart ruta. Men det mötte snabbt hård kritik i debattinlägg och sociala medier, där organisationen bland annat anklagades för att vilja gömma mobbade barn. 
 
Annesofie Blixt hyllar Friends arbete mot mobbning, men instämmer delvis i kritiken mot initiativet. 
 
– Jag tycker den känns som en hög vuxna bestämt över barns huvud, även om det självklart är en god tanke bakom.
 
Ni jobbar ju mot samma mål som Friends – att få unga att må bättre. Men genom att göra tvärtom och uppmana unga att visa upp sig. Hur tänkte ni?
 
– I stället för att förbjuda något som många ungdomar använder som uttryckssätt visar vi med kampanjen att man kan använda detta sätt till att skapa gemenskap och bryta fördomar. 
 
Vi vill också visa på vikten av att det inte är fel att söka stöd. Initiativtagarna erbjuder alla  tre stödverksamhet, vilket är oerhört viktigt då man drar igång kampanjer på detta sätt. På Tilia har vi stödchatt som är öppen varje kväll i veckan, även fredag, lördag, söndag, till exempel.