Bilderna visar att några av flickorna fortfarande är vid liv, men i den elva minuter långa filmen påstås också att flera flickor dött till följd av flygattacker.

Enligt den maskerade man som pratar i videon har cirka 40 av flickorna gifts bort. Mannen säger att filmen är en hälsning till flickornas familjer – men han riktar samtidigt kravet till Nigerias regering att den "omedelbart ska frige våra fängslade bröder".

Militären i Nigeria förnekar att flygvapnet utfört anfall som kan ha träffat flickorna.

De 276 skolflickorna rövades bort av Boko Haram för två år sedan. Enligt en flicka som lyckades rymma i maj i år ska sex av de unga kvinnorna ha dödats. Ytterligare en kidnappad flicka räddades två dagar senare. BBC återgav då uppgifter om att 217 flickor fortfarande hölls i fångenskap.

FN:s säkerhetsråd har tidigare sagt att masskidnappningen kan innebära brott mot mänskligheten.

2015 räddade den nigerianska militären hundratals människor, framför allt kvinnor och barn, som kidnappats av Boko Haram. Men Chibok-flickorna har inte varit bland dem.

Under regeringssidans offensiv har Boko Haram pressats bort från det mesta av de landområden gerillan kontrollerat, men rörelsen begår fortfarande självmordsattentat.