Fakta: Tisdagens CL-matcher

Grupp E: Bate Borisov–Leverkusen, Barcelona–Roma.

Grupp F: Arsenal–Dinamo Zagreb, Bayern München–Olympiakos.

Grupp G: Porto–Dynamo Kiev, Maccabi Tel-Aviv–Chelsea.

Grupp H: Zenit St Petersburg–Valencia, Lyon–Gent.

Med två omgångar kvar av gruppspelet är Arsenal illa ute. "The Gunners" löper stor risk att för första gången på 16 år missa en plats bland de 16 bästa i Champions League.

Men tränaren Arsène Wenger har inte gett upp hoppet.

– Vi ska göra precis allting för att stanna kvar i Champions League. Jag tror fortfarande att vi har en stor chans, men det kommer bli väldigt tajt nu, säger han.

Om fransmannens förhoppningar om avancemang ska slå in måste det bli seger hemma mot Dinamo Zagreb på tisdagskvällen, då Arsenal också behöver hjälp av att Bayern München slår Olympiakos. Skulle de två resultaten bli verklighet avgörs allt i sista omgången, då Arsenal är piskat att slå Olympiakos borta.

– På två matcher mot Bayern tog vi tre poäng, men vi har skapat våra problem före det, säger Wenger och syftar på de inledande förlusterna mot Zagreb och Olympiakos.

Arsenal har flera spelare skadade, bland andra Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain och Danny Welbeck. I helgens ligaförlust mot West Bromwich såg Francis Coquelin och Mikel Arteta dessutom till att skadelistan blev ännu längre.