Det var 22 minuter in på Champions League-mötet med Paris SG på Swedbank stadion som Jo Inge Berget väggspelade sig fram till jätteläget.

– Ett väldigt bra spel, och så gör jag egentligen allt rätt när jag drar siste man, men det blev en lite för dålig avslutning, säger Berget.

"Är det slut"

En 1–2-reducering där kunde ha gett nerv till matchen.

– Då hade vi fått en positiv känsla i laget, säger Berget.

– När de går upp till 3-0 så tidigt i andra är det slut. Då är det tufft.

Den 19-årige mittbacken Franz Brorsson fick göra Champions League-debut när Karí Árnason var avstängd. Han ställdes många gånger mot den svenske landslagskaptenen Zlatan Ibrahimovic.

– En bra spelare. Han är väldigt smart. Man vet aldrig var man har honom, säger Brorsson.

– Det är klart att det var kul att spela, det var Champions League-debut. Men 5–0 är tungt.

Bytte aldrig tröja

Den unge mittbacken var imponerad av motståndarna spelmässigt, men bytte aldrig till sig någon tröja av någon PSG-stjärna efter slutsignalen.

– Nej, det gjorde jag inte. Jag behåller min egen.

Nu måste MFF ta minst en poäng i avslutningen av Champions League borta mot världslaget Real Madrid på bortaplan den 8 december för att kunna ta en plats i Europa League-slutspelet efter nyår.

– Jag tror att det är svårt. Det är inte bara att dra dit och ta poäng. Vi får göra ett ärligt försök och det är inte över förrän det är över. Det har skett större saker i fotbollen än att ett lag har tagit poäng i Champions League. Vi gör vårt bästa, men vi vet att det blir tufft, säger Jo Inge Berget.