Belgien har ställt in kvällens landskamp mot Spanien, som skulle ha spelats i kväll i Bryssel, av säkerhetsskäl. Belgiens fotbollsförbund tog beslutet sedan regeringen avrått från att spela landskampen. Orsaken är att en av de misstänkta terroristerna fortfarande är på fri fot efter dåden i Paris. En belgisk medborgare, som antas befinna sig i Syrien, misstänks vara hjärnan bakom attackerna i Frankrike.

Däremot spelar Frankrike bortalandskampen mot England på Wembley. Säkerhetspådraget är stort inför matchen, förutom den sedvanliga polisbevakningen har 5 000 soldater kallats in. Dessutom kommer delar av det brittiska specialförbandet SAS att finnas bland publiken.

Hemmapubliken uppmanas också att sjunga med i den franska nationalsången Marseljäsen. Texten kommer att visas på storbildsskärmen på arenan. Den brittiske premiärministern David Cameron kommer att bevista matchen och ämnar också att sjunga med i den franska nationalsången.

Flera explosioner utlöstes utanför Stade de France i Paris i fredags, i samband med Frankrikes landskamp mot Tyskland. En av självmordsbombarna hade då biljett till matchen och försökte ta sig in på arenan.