Fakta: CHL-slutspelet

Sextondelsfinalerna i Champions Hockey League spelas den 4 och 11 oktober, med hemma- och bortamöten. Så här spelas matcherna (de förstaseedade lagen, som står först, spelar hemma i den andra matchen):

Färjestad–Liberec, Nitra–Ostrava, Djurgården–KalPa, Fribourg-Gotteron–Kosice, Frölunda–Junost Minsk, Zug–Eisbären Berlin, Linköping–Davos, TPS–HIFK, ZSC Lions–Wolfsburg, Lugano–Pilsen, SaiPa–Tappara, Växjo–München, Kärpät–Sparta Prag, HV71–Lukko, Skellefteå–JYP, Bern–Salzburg.

Åttondelsfinalerna spelas 1 och 8 november, kvartsfinalerna 6 och 13 december, semifinalerna 10 och 17 januari och finalen den 7 februari.

Johansson säger till klubbens webbplats att man ännu inte vet något om den kommande CHL-motståndaren.

"Men snart har vi koll", säger han.

Vill Göteborgslaget veta mer om motståndaren är det bara att slå en signal till Växjö, som slog Junost med 4–0 hemma i gruppspelet efter en övertids-förlust på bortaplan (3–4).

Linköping ställs mot det schweiziska storlaget Davos i den första slutspelsomgången som spelas den 4 och 11 oktober. Davos, med Dick Axelsson, slog Djurgården med 3–1 i det andra gruppspelsmötet i höst efter 0–6 i den första matchen.

Skellefteå, Djurgården och HV71 ställs alla mot finländska motståndare – JYP, KalPa respektive Lukko. För Färjestad väntar tjeckiska Liberec och Växjö ställs mot Red Bull från München.

Alla svenska lag fanns i första seedningsgrupp och spelar därför första matchen på bortaplan. Det enda svenska laget som inte tog sig vidare från gruppspelet är Luleå.