TT: Vad säger du om matchen?

– Tuff, med allt snack som har varit innan. Det var bra inramning, fullsatt, rolig match. Jag tycker att vi gör det ganska bra. Det är aldrig roligt att förlora, men man kan förlora på ett bra sätt och det tycker jag att vi gör.

– Vi har två nya spelare (Nilsson Lindelöf och Ludwig Augustinsson), debutanter, som kommer in och gör det bra. Vi har inte våra bästa spelare på planen och möter ett bra lag och ändå skapar vi tre fyra bra lägen och släpper inte till så mycket bakåt förutom målen.

– Det finns saker som är positiva, som vi kan ta med oss och så ska vi rätta till misstagen.

TT: Vad är det ni måste rätta till?

– Misstagen vid målen. Vid första får vi inte bort bollen, det andra är visserligen en riktigt bra frispark, men vi måste vara lite mer vaksamma på spelarna som löper in med full fart i stället för att fokusera på bollen.

TT: Och du gjorde mål?

– Jätteskoj, det var ett tag sedan. Förhoppningsvis kan jag bibehålla det och sätta dit den när det verkligen gäller.

TT: Hur ser du på fortsättningen?

– Jag tycker vi har hittat en stabilitet sedan playoff-matcherna mot Danmark och kan vi bibehålla det och rätta till lite småsaker vid fasta situationer ser det bra ut.

TT: Hur var det att spela med Victor Nilsson Lindelöf?

– Det kändes bra. Han är ung, en spelare med framtiden framför sig. En debut är alltid speciell. Vi känner inte varandra så bra än, men det bådar gott.