Hansdotter, trea i tisdags, var ändå nöjd med sin andraplats som gjorde att hon drygade ut sin ledning i slalomcupen med elva poäng.

Svenskan är 85 poäng före Zuzulova som är ny tvåa.

Fyra slalomtävlingar återstår av säsongen.

– Det är många tävlingar kvar och det gäller att vara på topp varenda gång om man ska ligga högt upp. Zuzulova är i en jäkla form så det gäller att ligga i, sade hon till SVT.

Andra raka

Slovakiskan vann sin andra raka kvällsslalom i Flachau och före dess hade hon inte vunnit i världscupen på tre år.

Frida Hansdotter har en seger hittills den här säsongen och har varit på prispallen i sex av sju slalomtävlingar.

– Det är otroligt bra och en hög lägstanivå av mig, det är fantastiskt kul att vara på den här nivån, sade hon.

– Förhoppningsvis kan jag vinna när som helst. Det är dit upp jag vill.

Den 30-åriga svenskan har fått slalompisten i Flachau till sin favoritbana i världscupen. Det var femte gången i rad som hon fick kliva upp på pallen i den österriska skidorten med raden 2–2–1–3–2.

Frida Hansdotter låg trea efter det första åket, gjorde ett kanonåk i det andra och sträckte armarna i luften i snöyran när hon passerade mållinjen.

Plågad "PH"

Fransyskan Nastasia Noens, som överraskande ledde efter första åket, klarade inte pressen utan slutade fyra. Petra Vlhova såg till att det blev två slovakiska åkare på prispallen med sin tredjeplats.

Tjeckiskan Sarka Strachova blev femma och tappade andraplatsen i slalomcupen till Velez Zuzulova.

För övriga svenskor gick det tungt. Maria Pietilä Holmner plågas av ryggont och slutade på 20:e plats, drygt tre sekunder efter segrarinnan.

Hon startar också i söndagens storslalom, men sedan är hon osäker på om hon ska köra vidare eller vila.

– Jag vet inte hur jag ska göra, det är inte roligt. Det är inte här jag vill vara och fajtas, sade hon till SVT om sin placering långt ned i resultatlistan.

Charlotta Säfvenberg kvalificerade sig inte för andra åket och trion Hanna Westman, Emelie Wikström och Anna Swenn–Larsson körde ur i första.