När Malmö FF kämpar för att förlänga Europa-äventyret genom ett bra resultat mot Sjachtar Donetsk i Lviv gör Real Madrid och Paris Saint-Germain sannolikt upp om gruppsegern i den spanska huvudstaden.

PSG förmådde inte dyrka upp Reals försvar med hemmapubliken på Parc des Princes i ryggen. Mittbacken Thiago Silva tror att det blir enklare på Santiago Bernabéu-stadion.

"Real kommer att känna sig tvingat att vinna returen så våra anfallare kan nog dra fördel av lite större ytor. Det är 50-50", säger brasilianen till PSG:s hemsida.

Thiago Silvas landsman och mittbackskollega David Luiz gör comeback i truppen efter nära fyra veckors frånvaro. Marquinhos, lår, och Javier Pastore, ögoninflammation, missar matchen.

Real Madrids tränare Rafael Benítez hälsar colombianen James Rodríguez tillbaka i truppen men antyder att han inte kommer att starta matchen. Det gör med all säkerhet vice-kaptenen Marcelo.

"Alla vill spela. Det är en nyckelmatch, som en final, och vi kommer att vara fulla av entusiasm. Jag förväntar mig en väldigt tuff match", säger den brasilianska vänsterbacken enligt uefa.com.

Gareth Bale och Karim Benzema deltog inte fullt ut i måndagens träningspass och tvingas stå över stjärnmötet.