Jack Jensen kom till Rosengård i augusti, sedan klubbens huvudtränare Markus Tilly sjukskrivits. Therese Sjögran agerade för en tid kombinerad sportchef och tränare innan Jack Jensen anlitades. Hösten blev lyckosam med SM-guld och framgångar i Champions League, men kontraktet löper ut den sista november.

– Jag hoppas vi ska hitta en lösning. Jag har egentligen fortfarande kontrakt med Lyngby, men jag hoppas förhandlingarna ska gå i lås. Jag trivs bra och ser fortsatt utveckling i det här laget, säger Jack Jensen.

På torsdagskvällen tar han för sista gången under gällande kontraktsperiod plats på Rosengårds bänk. Uppgiften är att säkra en plats i kvartsfinalen i Champions League. Det allra mesta talar för att det ska gå vägen. Rosengård vann borta mot Verona med 3–1, ett underläge det ska mycket till för att italienskorna ska kunna vända på i Malmö.

– Visst ser det bra ut. De spelar kompakt och aggressivt, men kan ju inte spela för defensivt. De måste ju vinna matchen, säger Jack Jensen, som kan mönstra ordinarie lag.