– Jag flyttar in i en lägenhet i West Village nu under onsdagen. Det känns väldigt skönt, säger Lindberg till aftonbladet.se.

23-åringen gjorde 1–0, assisterad av Viktor Stålberg, knappt åtta minuter in i matchen.

– Jag var på rätt plats vid rätt tillfälle, det dök upp en retur på min sida och det var bara att trycka dit den, säger Lindberg och prisar Stålberg.

– Det kändes bra för vår kedja från start, med Stålberg tillbaka på isen hade vi en jäkla energi från start och fick tack vare vår forechecking till några långa anfall.

Tog 32 skott

Målvaktsstjärnan Henrik Lundqvist räddade 32 skott i en hyllad insats på isen.

När New York arbetat upp ledningen till 4–1 i slutet av andra perioden släppte Lundqvist in sitt andra mål, som styrdes in i buren av Washingtons Marcus Johansson.

Men Rangers Jarret Stoll återställde ordningen i tredje perioden och segern var ett faktum.

Enroth höll nollan

I sin andra match från start med Los Angeles höll den svenske målvakten Jhonas Enroth nollan när Kings slog St Louis med 3–0.

– Det kändes bra i kväll. En komfortabel vinst och jag spelade stabilt, säger Enroth, som valdes till matchens bäste spelare, till expressen.se.

För Loui Erikssons Boston gick det däremot inte lika bra mot Dallas på TD Garden, även om laget ledde med 2–1 i första perioden, då Eriksson prickade in lagets andra mål.

Dallas matade därefter in mål efter mål, två efter passningar av John Klingberg och ett av Mattias Janmark. När en kvart återstod av matchen satte Loui Eriksson Bostons andra mål, men förlusten var oundviklig och Dallas vann till slut med 5–3.