Två av expolosionerna i Paris under fredagskvällen skedde vid Stade de France, där Frankrike och Tyskland möttes i en fotbollslandskamp.

– Vi är alla i chock. Matchen och målen hamnar i skymundan en sådan här dag, sade Tysklands förbundskapten Joachim Löw efter matchen.

– I omklädningsrummet fick vi reda på vad som hade hänt. Alla vi på bänken var lite rädda på grund av bombhotet då vi spenderade tre timmar utomhus.

Det tyska landslaget tvingades under fredagen byta boende i Paris sedan deras hotell bombhotats och utrymts. Det är okänt om bombhotet har någon koppling till terrorattackerna.

Frankrike ska möta möta England på Wembley på tisdag, men den träningslandskampen kan nu ställas in, uppger det engelska fotbollförbundet (FA)

– FA sänder våra djupa kondoleanser till offren för den här tragiska händelsen. Vi kommer att samarbeta med det franska förbundet, säger en talesperson för FA och tillägger att ett beslut om matchen ska tas under helgen.

Samtidigt meddelar det franska fotbollförbundet (FFF) att man ställer in landslagets alla offentliga aktiviteter vid träningsanläggningen Clairefontaine under lördagen.

"Möten med fans, presskonferensen och den öppa träningen är inställd", säger FFF i ett uttalande.