– Det ska bli mycket roligt att få avsluta året som svenska mästare. För första gången är det nu vi som blir jagade av de andra lagen. Så kommer det bli hela nästa år också så det får vi leva med, säger Norrköpings manager Janne Andersson till Norrköpings Tidningar.

– I grunden är det här som om vi skulle ha mött Malmö i avgörande guldmatchen igen. Vi ska fortsätta göra det lika bra som tidigare, säger han.

Supercupen är en relativt ny företeelse i svensk fotboll och förbundet har velat än hit och än dit med när matchen bäst spelas.

Tidigare inledde den säsongen, nu avslutar den tävlingsåret.

De färska svenska mästarna kommer med en ordinarie uppställning. Emir Kujovic, i fredags uttagen till Erik Hamréns trupp till playoff-mötena med Danmark, leder offensiven som vanligt, nu tillsammans med Christoffer Nyman i stället för Alhaji Kamara.

Göteborg, som spelar supercupen för femte gången, saknar långtidsskadade Thomas Rogne, Martin Smedberg-Dalence som är på landslagsuppdrag med Bolivia och Sebastian Eriksson som har problem med ena lårets baksida.

Startelvor:

IFK Norrköping: David Mitov Nilsson – Linus Wahlqvist, Andreas Johansson, David Boo Wiklander, Nikola Tkalcic – Nicklas Bärkroth, Daniel Sjölund, Alexander Fransson, Arnór Traustason – Christoffer Nyman, Emir Kujovic.

IFK Göteborg: John Alvbåge – Emil Salomonsson, Mattias Bjärsmyr, Hjalmar Jonsson, Haitam Aleesami – Jakob Ankersen, Gustav Svensson, Tom Pettersson, Sören Rieks – Mads Albaek, Gustav Engvall.

Domare: Johan Hamlin, Bro.