Fakta: Champions League

Åttondelsfinaler:

Onsdag (med första matchens resultat inom parentes: Barcelona–Twente (1–0), Fortuna Hjørring–Brescia (0–1), Lyon–Atlético Madrid (3–1), Wolfsburg–Chelsea (2–1), Paris Saint-Germain–Kif Örebro (1–1), Frankfurt–LSK Kvinner (2–0).

Torsdag: Rosengård–Verona (3–1), Zvezda Perm–Slavia Prag (1–2).

Kvarts- och semifinalerna lottas 27 november. Kvartsfinalerna spelas 23/24 mars 2016, med returer en vecka senare, och semifinalerna 23/24 april med returer 30 april–1 maj.

Finalen spelas i Reggio Emilia i Italien 26 maj 2016.

Kif Örebro avbokade biljetterna och sköt upp resan till Frankrike eftersom Uefa inte kom med något besked om matchen i söndags. Under måndagen beslutade Europeiska fotbollsförbundet att åttondelsreturen kommer att spelas i Paris på onsdag, och Örebro bestämde sig för att resa till den terrordrabbade staden.

Örebros ordförande Charlotta Nordenberg, som tryckt på för att få matchen flyttad, sade till TT att det svenska laget kände sig tryggt med den bedömning av säkerhetsläget som gjorts av franska experter.

– Det känns bra, trots det som hände i fredags, sade Nordenberg.

På tisdagseftermiddagen landade laget i Paris.

"Allt har gått bra", skriver Nordenberg på Instagram.

Örebro lyckades få 1–1 i hemmamatchen i förra veckan sedan Sanna Talonen gjort 1–0 och den förra Rosengårdspelaren Anja Mittag kvitterat för PSG i 70:e minuten.

I matchen i Örebro spelade Kosovare Asllani från start i PSG medan de andra två svenskorna, Caroline Seger och Lisa Dahlkvist, byttes in i slutskedet.

Dahlkvist hade dagen före matchen varit med sin sambo som födde parets barn i Örebro. Nu är hon tillbaka i Paris för att försöka slå ut sina gamla klubbkompisar ur Champions League.