På lördag går Skoglund sin 25:e proffsmatch och tror på en 25:e seger. Interkontinentalmästaren i IBF ställs mot sydafrikanen Ryno Liebenberg.

Vinner svensken så väntar en match om Europatiteln. Skoglund vill dock inte gå händelserna i förväg, tre dagar före matchen mot Liebenberg har han annat i tankarna.

Som hur han ska lägga upp taktiken mot Liebenberg. Och på att matchen går inför storpublik när det för första gången på 50 år arrangeras en stor proffsgala i Stockholm.

– Det är häftigt att boxningen är tillbaka i huvudstaden på riktigt, det känns extremt stort. Vi har haft lyckade galor i Nyköping, min hemstad, sedan vi fick tillbaka proffsboxningen i Sverige på allvar. Det känns som att vi är på god väg att etablera en större marknad här, säger Skoglund.

För Mikaela Laurén, som ska försöka försvara sin WBC-titel i superweltervikt mot kroatiskan Ivana Habazin, har Hovet-galan en ännu större betydelse.

– Jag bor fem minuter från Hovet, i Kärrtorp, och kan se arenan från mitt fönster. Och jag är uppvuxen i Enskededalen, också fem minuter från Hovet. Det går inte att få mer hemmaplan än så här, säger hon.