När Angel Di Maria sprang igenom på Malmö FF:s vänsterkant i den fjärde minuten på Parc de Princes i mitten av september och satte 1–0 missade den uruguayanske mittbacken Felipe Carvalho att han skulle bli vänsterback när Paris SG kom runt på peruanen Yoshimar Yotúns kant. En språkförbristning låg bakom.

– Vi ska vara tydligare innan matchen, så att vi vet vad vi ska göra innan matchen. Vi ska inte stå där ute och ändra och fixa till, säger Rasmus Bengtsson.

Med Karí Árnason avstängd får Bengtsson antingen Carvalho eller unge Franz Brorsson bredvid sig i onsdagens hemmamöte med PSG. Även om mycket fokuseras på Zlatan Ibrahimovics hemkomst till Malmö hoppas MFF-spelarna att publiken på Swedbank stadion står bakom hemmalaget.

– De som är här är de trogna fans vi har och de har fått förtur till biljetterna, och de kommer för att se Malmö. Men det är klart att det är en speciell match, säger högerbacken Anton Tinnerholm.

Rasmus Bengtsson:

– När matchen väl är i gång är det vi mot Paris och Zlatan är vilken spelare som helst på den andra sidan, säger mittbacken.