Fakta: Champions League-matcherna

Åtta matcher spelas på tisdagskvällen. Samtliga Champions League-möten har avspark klockan 20.45. Här är duellerna som väntar:

CSKA Moskva–Monaco. Svenskar: Pontus Wernbloom, CSKA Moskva, och domarteamet Martin Strömbergsson, Daniel Gustavsson, Joakim Amri Nilsson, Per Brogevik, Mohammed Al-Hakim, Glenn Nyberg.

Leicester–FC Köpenhamn: Svenskar: Robin Olsen, Ludwig Augustinsson, Erik Johansson, Mikael Antonsson, alla i FCK.

Leverkusen–Tottenham.

Club Brygge–Porto.

Sporting–Dortmund.

Dinamo Zagreb–Sevilla.

Real Madrid–Legia.

Lyon–Juventus.

På onsdagen väntar: Arsenal–Ludogorets, Celtic–Mönchengladbach, Paris SG–Basel, Barcelona–Manchester City, Napoli–Besiktas, Rostov–Atletico Madrid, Dynamo Kiev–Benfica, Bayern München–PSV Eindhoven.

Sydkoreanske Son Heung-Min var Leverkusens ansikte utåt under perioden 2013–2015. Lagets globale stjärna gjorde viktiga mål – 29 stycken på 87 matcher – och bidrog till större spridning samt bättre resultat av Bundesligaklubbens marknadsföring.

Han var omtyckt överallt.

Ett par "felaktiga" beslut – fansens syn på det hela – förvandlade dock kärleken och hyllningarna till något annat.

I samband med att Premier League-klubben Tottenham visade intresse började Son att krångla. Den numera 24-åringen missade träningar, vilket resulterade i att han inte fanns med i Leverkusens lag som vända 0–1 till 3–1 i playoff-returen mot Lazio.

36 timmar efter den säkrade Champions League-platsen gick Tottenham ut med informationen: Son Heung-Min hade skrivit på ett femårskontrakt.

"Missnöjda fans"

Sättet affären sköttes på uppskattades inte av Leverkusens fans.

På tisdagskvällen kliver den sydkoreanske landslagsmannen in på Bayarena igen – och då ska hemmafansen visa sitt missnöje.

Vem publiken kommer inrikta sig på är inget som Rudi Völler tänker på.

Leverkusens sportchef är bara nyfiken på hur matchen kommer att arta sig.

– Jag ser verkligen fram emot matchen. Vi kommer att spela inför fullsatta läktare mot ett väldigt bra lag som fortfarande inte har förlorat i Premier League, säger han.

– Vi brukar vara bra mot sådana lag. Vi ska se till att göra en bra match och jag tror fansens kommer att få se en bra match. Förhoppningsvis slutar det med en seger för oss.

Ska vara redo

Tottenham-tränaren Mauricio Pochettino var inte helt nöjd med oavgjorda resultatet mot West Bromwich men samtidigt känner han att spelarna, laget är redo för vad som väntar i Tyskland.

– Vi dominerade matchen och skapade de bästa målchanserna, men vi får vara nöjda med den poängen vi fick. Nu gäller det vara att vi är redo för matchen mot Leverkusen, säger han.