Redan vid femtiden började torget fyllas på av förväntansfulla Malmöbor och ditresta. Trots att regnskurarna snarare var regel än undantag de första timmarna.

– Det här är väldigt roligt. Det har inte varit så lätt att få tag på biljetter och det här gör att alla har möjlighet att vara delaktiga, säger Madeleine Hermansson, som var på torget för att se matchen tillsammans med sin syster,

"Jag ska ha det"

Direkt när det stod klart att Paris Saint-Germain och Malmö FF hamnat i samma Champions League-grupp plockade den svenske superstjärnan upp telefonen och slog ett Malmönummer.

– När det kom ut att vi skulle möta MFF ringde jag direkt efteråt: boka hela Stortorget. Jag ska ha det, säger den tidigare Malmö FF-spelaren Ibrahimovic.

Zlatan själv bekostade storbildsskärmen med tillhörande teknisk utrustning och sändningsrättigheter. Malmö bullade upp med artister, lounge och annan underhållning.

– Det här är jättefint av Zlatan. Att han vill att alla skall kunna se matchen, och att han vill ge någonting tillbaka till Malmö stad och dess invånare, säger Josef Håkansson, som precis som de flesta TT talar med trots allt hejar på MFF.

Men det är ju...

En besökare som snabbt fick stor uppmärksamhet av både supportrar och medier var Landskronabon Sandro Pavlinc.

– Folk började strömma till mig, jag var inte alls beredd på det, säger Pavlinc, som har stora likheter med kvällens huvudperson Zlatan Ibrahimovic.

Vad han trodde om matchen då?

– Det blir 3–1 till PSG.

Tipset var inte helt dumt, men sprack när PSG gjorde 4–0 med drygt 20 minuter kvar att spela.