Fakta: Så avslutar topplagen

Kampen om titeln i Premier League står främst mellan tabellettan Leicester och tvåan Tottenham. Så här avslutar de säsongen:

24 april: Leicester–Swansea.

25 april: Tottenham–West Bromwich.

1 maj: Manchester U–Leicester.

2 maj: Chelsea–Tottenham.

7 maj: Leicester–Everton.

8 maj: Tottenham–Southampton.

15 maj: Chelsea–Leicester, Newcastle–Tottenham.

Det engelska fotbollsförbundet, FA, meddelade idag att anfallaren, en av säsongens stora sensationer och nominerad till utmärkelsen som årets spelare, utreds för utbrottet mot domaren Jonathan Moss i söndags.

Moss ansåg att Vardy försökte filma till sig en straff och gav den nyblivne engelske landslagsanfallaren ett andra gula kort i 2–2-matchen mot West Ham.

Vardy reagerade starkt, skrek ilsket mot Moss och visade med yviga gester vad han tyckte om beslutet. Ett utbrott som, om hans fälls, kan betyda att han stängs av i flera matcher. Det troliga är att han missar de kommande två matcherna, mot Swansea och Manchester United.

Leicester utreds även för att flera spelare kollektivt kritiserade Moss när denne dömde straff för West Ham i 83:e minuten. Både Vardy och klubben har fram till torsdag på sig att svara förbundet.

Leicester leder ligan, fem poäng före Tottenham, med fyra omgångar kvar.

Harry Kane, ligans skytteligaledare med 24 mål, lade grunden till Tottenhams 4–0-uppvisning borta mot Stoke. Han skruvade in ledningsmålet redan i den 9:e minuten. Dele Alli rullade in 2–0 i mitten av andra halvlek. Kort senare kunde han ha gjort ett mål till men prickade stolpen med ett tomt mål framför sig.

Kane missade inte när Erik Lamela serverade passningen till 3–0. Och innan det var över fick Dele Alli drömträff på volley.