En, kanske två räddningar. Det var Malmö-målvakten Johan Wilands snabba analys av sin insats i storförlusten mot PSG på Swedbank Stadion.

– Jag satte några av spelarna i svåra situationer, så jag kan inte säga så mycket om försvarsspelet. Det var en helhetsgrej som kollapsade, sade han.

– De (PSG) var väldigt effektiva. Tror jag bara hade en räddning, två med hörnan. Men det var vad jag hade. De gjorde mål på resten. De hade inte så många chanser.

"Den ska jag ta"

Ett av målen tog han på sig, och det var när Zlatan Ibrahimovic gjorde 3–0 fem minuter in i andra halvleken.

– Det var mitt. Den skulle jag ta. Jag satte Anton (Tinnerholm) i en jäkla situation och sedan fick han (Ibrahimovic) skjuta ganska fritt. Så den ska jag ta, och jag ska inte sätta Anton i ett sådant läge, sade han.

Trots förlusten har Malmö FF fortfarande chans att nå spel i Europa League. Men för att få en plats i den första utslagsrundan krävs det att klubben tar fler poäng mot Real Madrid än vad Sjachtar Donetsk lyckas med mot PSG.

"Satsar på Real"

En match som MFF dessutom tvingas spela utan avstängda Markus Rosenberg och Rasmus Bengtsson.

– Nu satsar vi på Real. Vi får ta nästa match. Vi glömmer den här, sade Johan Wiland ironiskt.

– Nej, det är klart. Vi kanske gör en fantastisk match utan dem. De (Real Madrid) är klara och kanske vilar spelare. Men fan vet... Vi ska åka dit och ha en upplevelse, och förhoppningsvis kan vi göra en bra match.