Det var ett starkt SKT T1K som tog hem segern under eftermiddagens finalmatcher mot kinesiska OMG. Trots att det koreanska storlaget haft en del svårigheter senaste tiden, både i sitt spel och utanför, var det ett hungrigt SKT som kom till Paris med siktet ställt på förstaplatsen. Faktum är att de inte förlorade en enda match.

 

För vårt europeiska Fnatic gick de desto sämre. Efter en dålig start lyckades de tillslut ta sig vidare från gruppspelet genom att slå ut Sydostasiens Taipei Assassins. I semifinal mötte Fnatic dock det superslipade SKT T1K och jakten på segern var över i princip direkt.

 

Det kan också vara värt att nämna nordamerikanska Cloud 9, som en gång för alla visade att de - trots att de kommer från en av de svagare ligorna just nu - är ett lag att räkna med. De vann över vårt kära Fnatic för första gången och lyckades även ta en match från det annars väldigt slagkraftiga OMG.

 

Slutligen var det Team Ice som tog vann i miniturneringen All Star Challenge. Det var i slutändan den danska spelaren Henrik ”Froggen” Hansen som briljerade med sin säregna men mycket effektiva spelstil och tog hem det för laget i en sista 1v1 mot kinesiska WeiXiao.