Två av Activisions mer välkända studior, Infinity Ward och Neversoft, kommer slås samman till en "superstudio", enligt ett internt utskick från Activision Publishings VD Eric Hirschberg som spelsajten Giant Bomb fått tag på.

Enligt utskicket kommer studion fortsätta heta Infinity Ward, vilket i praktiken innebär att Neversoft läggs på hyllan.

"Den påverkan som deras 20 år av hårt jobb och framgång gjort kan inte överdrivas", skrev Hirschberg. "Som jag tidigare nämnde så kommer vi slå samman dessa två oerhört begåvade utvecklingsteamen och därför behövde vi naturligtvis välja ett namn till den kombinerade studion. Eftersom Infinity Wards varumärke är outplånligt knutet till Call of Duty-varumärket så är det det förnuftiga valet. Även om det kommer vara konstigt att inte se Neversoft-loggan i framtida spel så kommer de viktiga sakerna - - så som Neversofts talang, kreativitet, professionalism och hängivenhet till kreativ förträfflighet - - att förbli oförändrade i detta nya kapitel."

Enligt Giant Bomb kommer Dave Stohl, VD:n för Activisions Worldwide Studios, leda teamet. Intressant nog väljer två nyckelpersoner för Neversoft, Joel Jewett och Scott Pease, att lämna spelbranschen. Om det är relaterat med ihopslagningen är oklart.

Hirschberg avslutade utskicket med att skriva att han är "väldigt mycket ser fram emot vad det nya Infinity Ward kommer leverera i framtiden." Jag tror det är något vi alla kan hålla med om.