Fnatic blev första lag att lämna CS:GO-turneringen i New York.

Det blev en kort visit för Fnatic i ESL One New York. Efter onsdagens två raka förluster mot Mousesports och Na’vi var det slutspelat för svensklaget.

Bara några dag innan turneringen lämnade En av lagets största namn, Robin ”Flusha” Rönnquist laget och ersattes av Adil ”ScreaM” Benrlitom. Med stora förändringar så kort inpå turneringen var det nog få som hade väntat sig att ett komplett Fnatic skulle dyka upp i turneringen.

I måstematchen mot Na’vi, som nyligen slutade på andraplats i majorn, hade Fnatic inte mycket att sätta emot.

LÄS MER: HeatoN: Topplagen är för lata för att rå på Astralis

Inferno slutade 7-16 och Train 8-16.

Fnatic blev därmed det första laget att lämna turneringen. William ”Draken” Sundin tog på sig delar av det dåliga resultatet.

”Vi är ute ur ESL NY, ggwp Na’vi. Jag svek mitt lag på slutet av både Train och Mirage mot Mousesports genom att peaka för mycekt. Jag ber om ursäkt till fansen som hejade på oss. Hem och träna, träna, träna”, skrev han på twitter.

LÄS MER: Cloud 9 värvar Flusha – berättar om uppbrottet med Fnatic

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset