Malin Bengtsson
Malin Bengtsson

Hej allihopa, äntligen är vi igång! Jag heter Malin Bengtsson och jag är tränare för det svarta laget. Precis som Brian så är det andra året jag jobbar med Metros läsarlag inför Tough Viking. Det känns väldigt roligt att få ännu en chans på detta prestigefulla uppdag. Som en riktigt dålig förlorare så vill jag bara påpeka att mitt lag var i mål innan Brians lag föregående år men det är de 4 bästa tiderna som räknas. I år blir det förhoppningsvis annorlunda, vi går för vinst så klart i Metros interna utmaning. Men jag vill också påpeka att man vinner något bara av att delta i ett hinderbanelopp som Tough Viking, det är både fysiskt och psykiskt utmanande. Det är lopp som stärker en ända in i själen.  Jag har fått ett riktigt krigarlag i år och de är lika taggade som jag inför den här utmaningen så det kan inte bli annat än bra. De kommer presenteras här på bloggen en efter en.

Lite kort om mig: Jag är personlig tränare, fystränare och nike golf performance specialist. Jag lever och jobbar med träning och driver mitt eget företag No Limit Trainingdär jag jobbar med privatpersoner till elitsatsande atleter. Jag är bland annat fystränare för u landslaget i Amerikansk fotboll och jobbar mycket mot tennis och golf.Jag coachar också många kunder mot utmaningar som vasaloppet, klassikern och olika hinderbanelopp.

Mitt motto: Train to your potential, utgå alltid från dig själv, din potential och din målsättning när du tränar.

Kunskap är makt och utbildning är viktigt för mig, jag brukar gå 1-2 utbildningar/år. Det leder både mig och mina kunder framåt. Här är några av dem:

IGNITE 360 Training Metodology – IMG Academy, Bradenton USA
Endurance strength coach – Konditionsidrott, Bosön
Holistic Lifestyle Coach – Eleiko, Paul Check
Nike Golf Performance Specialist – Gray Institute, London/USA
Fystränare – Riksidrottens fystränarutbildning
Träning och graviditet – SATS
Personlig Tränare – PT School
Idrottskonsulent – Bosön

Nu kör vi!

/Coach Malin

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset