Jesper "JW" Wecksell.
Jesper "JW" Wecksell.

I sista minuten innan major-turneringen i Katowice bjuder utvecklarna på en efterlängtad uppdatering till spelet som fixar "smoke-buggen".

Under tisdagen blossade heta känslor upp på Twitter när brasilianaren Epitácio ”TACO” de Melo och svensken Jesper ”JW” Wecksell bokstavligt talat rök ihop.

De två storstjärnorna inom CS:GO hamnade i en diskussion om en ökänd bugg som gjort det möjligt att se fiender på minimapen genom röken från en rökgranat.

Epitácio ”TACO” de Melo antydde att svensken vetat om buggen och utnyttjat den utan att flagga den. Wecksell i sin tur hävdade att han vetat om den i en månad, men att han redan då berättat om den för de spelare som inte visste om att den fanns.

LÄS MER: Xizt: ”Vi måste ta ner danskarna någon gång”

”Jag berättade omedelbart för de spelare som inte visste om det. Var inte så jäkla lättkränkt, killen. Jag förstår inte ens dina argument, jag dominerade i det här spelet innan folk över huvud taget visste hur de skulle ställa in sin config”, svarade han brasilianaren på Twitter.

Efter några turer fram och tillbaka bad de båda spelarna till slut varandra om ursäkt för det höga tonläget och slöt fred igen.

Kanske var det dock bataljen på sociala medier som fick utvecklarna att lägga i en extra växel. Under onsdagen, bara timmar innan de första matcherna i Katowice-majorn, släpptes nämligen en ny uppdatering där den omtalade buggen har fixats till.

LÄS MER: Ninjas in Pyjamas släpper handbok för att stoppa hatet i spelvärlden

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset