Även om kändisarna anlitar dyra stylister så blir det ändå fel ibland. Metro tog fram tio frisyrer vi aldrig vill se igen och bad Metro Modes redaktör Petra Tungården berätta varför.

Christina Aguilera: Fjortisen ”Det här är den värsta frisyren av de värsta. Ser ut som Cruella de Vil. Jag vet inte hur hon tänkte. Hon kanske ville likna en fjortis?”
Jim Carey: Hjälmen ”Den här är på riktigt vidrig oavsett om den bärs av en tjej eller av en kille. Ser ut mer som en hjälm än som ett hår.”
David Beckham: Flätorna ”Man får bara ha sådana flätor om man kan bära upp dem. När en brittisk blond kille försöker så blir det fel.”
Drew Barrymore: Färgklicken ”En horribel frisyr. Jag hoppas att det är färgsprej hon har så det går att tvätta ut. Det värsta är att jag själv haft så en gång i tiden.”
Joey Tempest: Elchocken ”Man undrar ju hur man får till den där frisyren. Föds man med den eller har han fått en elchock? Han borde ha använt hårolja.”
Britney Spears: Kalhygget ”När man vet att anledningen till den här frisyren är en psykos så känns det lite olustigt. Hon ser ut som en kriminell huligan.”
Brad Pitt: Uteliggaren ”Jag är ett stort skäggfan men här tycker jag att det är för mycket. Man ser inte vad som är skägg eller vad som är hår. Och kräftstjärten ner på hakan är inte smickrande. Vissa klär i uteliggarstilen men här har den gått över styr.”
Phil Spector: Permanenten ”Det ser ut som om han drömmer om att se ut som Beyoncé. Men det ser mer ut som en permanent som gått åt helvete.”
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Weekend