Enäggstvillingarna har firat sin 100:de födelsedag. Nu bjuder de på hemligheten bakom sina långa liv.

Nyligen firade enäggstvillingarna Albert och Elmer Pfeuffer sin hundrade födelsedag på tillsammans med en stor skara släkt och vänner på ett äldreboende i Lafayette i den amerikanska delstaten Louisiana. Det rapporterar den lokala tv-kanalen KLFY News.

Tvillingparet föddes den 15 mars 1916 och Albert är 15 minuter äldre än Elmer. Albert har bott i Lafayette med sin fru sedan 1960 medan Elmer flög in från Tucson i Arizona för att kunna äta tårta och fira tillsammans med sin tvillingbror.

►LÄS MER: Caroline, 34, hittade sin dubbelgångare – på 100 år gammal bild

Under sina långa liv har de hunnit uppleva en hel del. När de var små lurade de lärare genom att låtsas vara den andra personen i skolan. De har delat bil, och Albert kör fortfarande bil.

De har också en hel bunt barn och barnbarn. Elmer har tre barn, sex barnbarn och fyra barnbarnsbarn och Albert har tre barn, sju barnbarn, fjorton barnbarnsbarn och två barnbarnsbarnsbarn.

Under firandet delade de med sig om hemligheten bakom ett långt liv och lyckligt liv.

– Vi följer bara den väg herren ger oss. Vaknade tidiga mornar. I unga år höll vi oss aktiva. Vi var caddies på golfbanan och gick och sprang mycket, höll på med mycket sport. Det har väl gjort något för livslängden, kan jag tänka mig, säger Albert till KLFY News.

►LÄS MER: Yisrael, 112, är världens äldsta man – överlevde Förintelsen​

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset