Dagny Carlsson, bloggare.
Dagny Carlsson, bloggare.

Bloggaren Dagny Carlsson, 106 år, var ute på sin vanliga promenad när hon blev påkörd av en bil. Nu ligger hon på sjukhus men ska under omständigheterna må bra.

När bloggaren Dagny Carlsson skulle gå över ett övergångsställe förra veckan blev hon påkörd av en bil.

”Jag hamnade på motorhuven och ramlade handlöst ner på asfalten. Om jag varit lika skör som många gamla tanter är hade jag brutit både armar och ben,” skrev hon på sin blogg efter olyckan.

LÄS MER: Dagny: ”Det är inte bara ungdomarna som ska få höras”

Hon följdes hem av bilisten efter olyckan och skrev sedan inlägget.

”Det är rätt svårt att se något positivt i en sådan här händelse men jag är glad över att jag överhuvudtaget lever,” skrev Dagny.

Dagny uppsökte sedan läkarvård och enligt det senaste inlägget på bloggen, som är skrivet av en vän, är hon kvar på Danderyds sjukhus.

”Hon är mörbultad efter fallet och har bland annat en gipsad hand, några sår och behöver längre vård men hon längtar hem till sin blogg och lovar att hon kommer att ”sätta sig vid datorn på en gång och börja peta på tangentbordet med en hand”, skriver vännen på bloggen.

LÄS MER: Här sågar Dagny Melodifestivalen

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset