MacKenzie har en minst sagt lite udda hobby som man kanske skulle vänta sig av någon av barnen i familjen Adams. Elvaåringen stoppar upp möss och råttor i källaren. – Jag älskar att använda hjärnskopan, säger hon i The Steve Harvey Show.

Elvaåringens ovanliga hobby började när hennes mammas tama ekorre dog. MacKenzie fick då följa med mamman till en konservator och blev förtrollad av yrket. För två jular sedan fick hon en kurs hos en konservator i julklapp och har hållit på med det sedan dess.   

– Mina klasskamrater tycker att det är jätteläskigt men jag gillar att göra det, berättar hon för Steve Harvey i dennes talkshow på NBC. 

I dag återskapar hon scener från filmer som ”Grease” och tv-serier som ”Walking Dead”. Djuren är trafikdödade – eller så får hon dem från djuraffären. 

– De är redan döda. De använder dem för att mata ormar, lugnar hon programledaren och publiken. 

Hon har ändå lite svårt att övertyga publiken att hon är en normal elvaåring. Inte minst när hon beskriver höjdpunkterna när hon utför sitt hantverk. 

– Jag älskar att använda hjärnskopan för att ta ut hjärnan och plopparen för att ta ut ögonen. 

De djur som inte är i skick att stoppas upp använder hon på andra sätt. 

– Min sista ekorre hade ett krossat huvud så jag använde bara fötterna för att göra de här örhängena. 

Framträdandet i tv har väckt skilda reaktioner på nätet. De kan sammanfattas i den här artikelkommentaren från nyhetssajten Jezebel: 

”Åh, den lilla flickan kommer att bli en framstående kirurg eller seriemördare en dag”.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset