Svalda golfbollar, knivar i huvudet och nålar i magen. Här är några av de märkligaste röntgenbilderna från sjukhus världen över.

Scanpix
Dante Autullo lade själv ut den här bilden på Facebook när han åkte ambulans mellan två sjukhus. Han hade av misstag skjutit sig själv i huvudet med en spikpistol.
Scanpix
Det var med små marginaler som den här snickaren överlevde en spik i huvudet.
Scanpix
Den här tyska mannen hade en kula i huvudet i 5 år utan att inse det. Han förklarade för polisen att han festat en nyårsafton för fem år sedan och fått en smäll mot huvudet, men att han inte tänkte mer på saken då.
Scanpix

55-åriga Sharda Devi har också en kula i huvudet som hon fick 1996 nära gränsen mellan Indien och Pakistan.

Scanpix
Edeilson Manoel do Nascimento hade en 10 centimeters kniv i huvudet. Läkarna kunde avlägsna den och här visar han själv upp röntgenbilden på ett sjukhus i Brasilien.
Scanpix
Ett knivblad på 13 centimeter fastnade i den här tonåringens huvud efter att han och en kompis försökte stoppa ett rån. Pojken överlevde mirakulöst nog.
Scanpix
Den här kniven på 10 centimeter hade kinesiska Li Fuyan haft i huvudet i fyra år, enligt egen utsago. När läkare opererade bort den var den rostig.
Scanpix
Bilden föreställer 16-åriga Yasser Lopez huvud som genomborrats av en harpun. Det var hans kompis som laddade ett harpungevär när det avfyrades av misstag.
Scanpix
I Brasilien kunde läkare avlägsna de fyra farligaste nålarna ur den här tvååringens kropp. De hade stuckit hål på hjärta och lunga.
Scanpix
Den här kinesiska ettåringen hade kroppen full med nålar när hans föräldrar tog honom till sjukhuset.
Scanpix
Den här mannen försökte smuggla narkotika genom att svälja 150 små plastpåsar med hasch.
Scanpix
Djur kan också svälja en hel del märkligheter. Den här hunden har fått en sked i sig. Den har opererats bort nu.
Scanpix
Den här hunden valde att svälja husses och mattes bröllopsring. Under vigseln valde de att överlämna röntgenplåten i stället. Senare kräktes hunden upp ringen.
Scanpix
Ormar brukar gilla ägg vilket också var vad den här ormen trodde att den åt. I själva verket är de fyra vita objekten på röntgenbilden ovan golfbollar.
Scanpix
En liga som var ute efter att stjäla kroppsdelar, ersatte ben och armar på de plundrade liken med plaströr.
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset