Det blev lite för mycket för 17-åringen att både peka finger och styra mopeden.
Det blev lite för mycket för 17-åringen att både peka finger och styra mopeden.

Mopedisten ville håna polisen och visade därför ”fuck you” åt dem. Då krockade han med en bil. 17-åringen misstänks nu för flera brott.

Två mopeder och en bil var inblandade i en trafikolycka i Helsingborg vid 13-tiden på fredagen. När polisen kom till platsen kom även en 17-årig kille och ville ta med en av mopederna från platsen.

►LÄS MER: Här länsar han 95-åringens konto – och visar ”fuck you” åt kameran

– Han var inte inblandad i olyckan utan kom för att hämta en av mopederna. Poliserna gjorde en slagning på honom och det visade sig att han inte har förarbevis, så de sa till honom att leda mopeden, säger Marcus Andersson, inre befäl i Helsingborg, till Helsingborgs Dagblad.

17-åringen lydde – men bara i ett tiotal meter. Sedan ska han ha hoppat upp på mopeden, skrikit ”fuck you” till poliserna och kört iväg.

Inte nog med det, 17-åringen hade mer att ge. Han kom efter en stund tillbaka till olycksplatsen för att räcka finger åt polisen. Men då krockade han med en bil, enligt polisen. Vid gripandet ska 17-åringen, som inte skadade sig i krocken, ha gjort motstånd.

– Han är misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, smitning från trafikolycka och olovlig körning, säger inre befäl till Helsingborgs Dagblad.

LÄS MER: Bedragare lurade man med Downs syndrom att tömma sitt konto

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott