För tre år sedan började hon skriva dagbok på nätet. Sedan dess har mycket hänt med Caroline Borgs blogg. Idag är den ett lika poppis som välbesökt häng på nätet, där tips och tricks trängs med matrecept och mode.

Vad sker på din blogg?
– Jag började skriva om mig själv och det gör jag fortfarande. Bloggen handlar om mig och mina dagar, från vardag till fest. Men framför allt handlar den om träning och att må bra. Jag jobbar som träningsinstruktör på fritiden så träningen kom in som en självklarhet.

När märkte du att du blev populär?
– Det var för något år sedan när jag ploppade upp på Blogg.se:s förstasida ett par gånger vilket gav en skjuts. Jag tror att folk sedan dess kikar in hos mig, och stannar, för att jag utstrålar mycket glädje. Det hoppas jag smittar av sig och ger massa pepp till andras liv och träning. 

Vad är det roligaste med att blogga?
– Helt klart all positiv respons jag får från alla läsare. Jag har anordnat ett par tävlingar i samarbete med olika företag vilket också varit kul, det vore på sin plats med en ny snart. Nu hoppas jag bara att allt fortsätter i samma anda så att jag och läsarna kan fortsätta dela erfarenheter, tankar och glädje med varandra.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset